a

De la seva arrel llatina OMNIA és TOTS, TOTS som OMNIA, casa nostra es casa vostra, benvinguts!. De tot, per a tots i a tota hora.

  • No hi ha productes a la comanda
  • No hi ha productes a la comanda
  • No hi ha productes a la comanda

Blog

Omnia café bar / Novetats  / Vine a prendre Kombucha a l’Omnia cafè-bar

Vine a prendre Kombucha a l’Omnia cafè-bar

Sabies que….

… l’origen de la kombucha se situa en Manchuria, Xina?

Concretant una mica més, alguns autors el situen al nord-est de la Xina, en una regió anomenada Manxúria (d’aquí el seu nom fong manchuriano), cap al 220 a. C.

Allà va ser molt apreciada per les seves propietats desintoxicants i energitzants. Posteriorment, al 414 d. C., un metge va portar el fong de te al Japó, on el faria servir per curar els problemes digestius de l’emperador. A mesura que les rutes comercials s’obrien pas, la kombucha es va estendre a Corea, Rússia, Índia, etc. No va ser fins al segle XX que es va introduir a Europa.

Quan prendre kombucha?

A continuació alguns exemples, però en realitat qualsevol moment del dia és bo !!

  • La pots prendre a mig matí o a mitja tarda, en lloc d’un refresc ensucrat.
  • Acompanyar l’aperitiu o vermut.
  • A l’hora de dinar, per ajudar a fer la digestió.
  • Després de fer exercici, és una bona manera de reposar energia.

Elaboracions i Sabors….

Kombucha Gin Lemon

Gin Lemon és un Te Kombucha refrescant amb gust de llimona i gingebre. Aportant propietats antioxidants i antibacterianes, sumant vitalitat al nostre cos i ajudant-nos en l’eliminació de greixos d’una forma natural.

Elaborada amb ingredients cultiu ecològic: llimona i gingebre, te verd, aigua mineral, sucre integral de canya de comerç just i cultiu de kombucha.

Kombucha Red Soul: gust exòtic de fruits vermells

Kombucha Red Soul amb gust exòtic de fruits vermells ric en microorganismes vius, ajudant-nos a reduir la fatiga i estrès, aconseguir el benestar, calma i un cos sa.

Elaborada amb ingredients cultiu ecològic: nabius, maduixes, pètals de rosa, poma, te verd, cultiu de kombucha, gavarrera, hibiscus, aigua mineral i sucre integral de canya de comerç just.

Apple Chi

Apple Chi es un Té Kombucha con sabor fresco y ácido de la manzana junto con la canela. Aportando fortaleza y vigor a tu cuerpo devolviendo al organismo su estado óptimo saludable.

Elaborada con ingredientes cultivo ecológico: té verde, cultivo de kombucha, manzana, canela, agua mineral y azúcar integral de caña de comercio justo.

Tropic Mood

Tropic Mood és un Te Kombucha amb sabor dolç, càlid i revitalitzant. Aportant propietats antioxidants que contraresten l’envelliment i protegeixen el teu metabolisme, sumant fortalesa i el coratge al teu cos per a connectar amb la millor versió de tu mateixa.

Elaborada amb ingredients cultiu ecològic: mango, maduixa, vainilla, aigua mineral, te verd, cultiu de kombucha i sucre integral de canya de comerç just.