a

De la seva arrel llatina OMNIA és TOTS, TOTS som OMNIA, casa nostra es casa vostra, benvinguts!. De tot, per a tots i a tota hora.

  • No hi ha productes a la comanda
  • No hi ha productes a la comanda
  • No hi ha productes a la comanda

Blog

Omnia café bar / Exposicions  / Les grulles del òmnia
Les grulles de l'òmnia café bar

Les grulles del òmnia

La papiroflèxia és l’art de fer objectes amb paper i té milers d’anys; però, la grulla, ha estat ‘inventada’ fa menys d’un segle enrere.

Tot va passar durant la guerra d’Hiroshima, les radicacions de la  bomba atòmica van afectar a una nena anomenada Sadako Sasaki.

Mentre estava a l’hospital, la seva amiga Chizuko li va aconsellar fer grulles de paper, ja que si arribava a les 1 000 podia demanar un desig. Per descomptat, el seu seria curar-se de la malaltia que l’afligia, però també volia que s’acabés la guerra.

La petita no va poder acabar amb l’objectiu, ja que va morir després de fer la número 644, però els seus amics van continuar amb la ‘missió’ que es faria coneguda arreu del món i que simbolitzaria la pau a partir d’aquest moment.

Al Japó es regalen grulles d’Origami per desitjar-li a l’altra persona salut, felicitat, benestar i prosperitat.

Aquest és el meu regal per l’Omnia, molta prosperitat per un projecte nascut amb la il·lusió de compartir de tot, amb tothom i a tota hora.

Anna <3