a

De la seva arrel llatina OMNIA és TOTS, TOTS som OMNIA, casa nostra es casa vostra, benvinguts!. De tot, per a tots i a tota hora.

Blog

Omnia café bar / Novetats  / Has provat el nostre Chai Latte o Macha Latte?

Has provat el nostre Chai Latte o Macha Latte?

Has provat ja els nostres nous lattes?. Vols saber per què el te Chai i el Macha són begudes tan especials?. Vols conèixer algunes de les seves propietats?.

El te Chai, és una beguda típica de sud de l’Índia que consisteix en una barreja de tes amb espècies i herbes aromàtiques. La més coneguda és, la composta per fonoll, canyella, clau, gingebre, cardamom i pebre. Entre els beneficis més destacats es troben les propietats antioxidants, diürètiques i digestives, el poder del clau com analgèsic natural, els beneficis antisèptics i expectorants del cardamom o la millora del sucre i el colesterol per part de la canyella.

Al Chai latte, la relació de la llet i les espècies té una extraordinària harmonia. La llet rebaixa el picant de les espècies, i aquestes li concedeixen a la llet un gust, aroma i consistència d’allò més especial. És per això que el Chai Latte, gràcies a la seva capacitat de transportar-nos a cada glop a un ambient oriental i màgic i a ser un perfecte substitut de el cafè.

El Matcha és un te que s’obté de triturar les fulles de te verd i és el secret principal pel qual concentra tantes propietats. Per tant, quan prens un matcha estàs prenent tot el full del te verd. Aquesta beguda originaria del Japó, proporciona una injecció d’energia instantània i supersaludable.

Entre les seves característiques està el seu alt contingut en antioxidants i polifenols que ajuden a accelerar el metabolisme i retardar l’envelliment cel·lular, i per les seves propietats drenants també ajuda a depurar l’organisme.

Per aconseguir la dosi d’energia perfecta en un dia calorós d’estiu, et recomanem que provis els frapés matcha i chai que fem a l’Omnia.