Blog

Expo: PSYLOCIBIN/SHIBARI

Últimos dias de la expo Shibari / Psylocibin By @yoin_illustration

Shibari es un estilo japonés de bondage. El cuerpo humano en posición sumisa entre las ligaduras inspira entrega y confianza total con el atador. Sus ilustraciones quieren hacernos reflexionar sobre el body aceptance, la libertad sexual y la entega.

La Psylocibina es un compuesto psicoactivo que, entre muchos efectos, desactiva nuestro ego y nos hace sentir parte de algo más grande. Sus ilustraciones representan este viaje

CAP ANY 2020 MATARO

Omnia, cap d’any 2020

Encara no tens plans per cap d’any?. Vine a l’Omnia a celebrar-ho i donem junts la Benvinguda al 2020.

Per reservar, truca al 93 – 722 42 91 o envia’ns un email a hola@omniacafebar.com

Nova expo: Emoció | materia i homenatge a Michael Jackson

Continuem la ronda d’exposicions a l’Omnia cafè Bar, aquesta vegada amb l’Ana Subirana que ens presenta dues de les seves obres:

El seu homenatge al que és la seva font d’inspiració, el Michael Jackson. Ens porta una mostra de dibuixos, esbossos i pintures que comparteix al seu instagram @everydaymichael.

CREACIÓ. Pensament. emoció i Materia. Segons com ens parlem a nosaltres mateixos modelem les nostres emocions, que canvien les nostres percepcions. La transformació de l’observador (nosaltres) altera el procés observat. No veiem el món que és, veiem el món que som. Dr Mario Alonso Puig.

La inauguració serà el proper dimecres, 27 de Novembre a les 20:00h. I la exposició estarà al Omnia fins el 08 de Gener.

Per saber més de l’ana i de l’obra
@anasubirana
www.anasubirana.com

Us hi esperem!!
Ja ho sabeu, a l’Omnia #dtptitth de tot per tothom i a tota hora.

«Sferas y…» amb Olalla Roca

Ens fa molta il·lusió presentar-vos una nova etapa a l’omnia, relacionats amb exposicions i art, i que comencem amb la nostra artista especial Olalla Roca Castell, que ens porta «Sferas y…». on ens presenta la seva obra de pintura, gravat, fotografia i escultura. I que ens acompanyarà durant tot el mes d’octubre a l’Omnia.

No deixeu de venir a descobrir tot el que l’artista vol expressar a través d’aquesta exposició introspectiva:

«Sferas… transparents, fràgils, plenes, càlides, etèries, absorbents, volàtils, incomplertes, vives, buides, trencades… Estructures que han desenvolupat la seva membrana segons es relacionen amb el mitjà que les envolta. Tal i com ho fan les persones a través de la seva membrana cutània, mitjà d’intercanvi tangible».

La inauguració serà el proper 03 d’octubre a les 20:00h, i gaudirem de la música en directe d’Álvaro Troncoso amb la seva touch style guitar

Per saber més dels artistes:
@olalla_allalo, Olalla Roca Castell
@delonius, Alvaro Troncoso

Ja ho sabeu, a l’Omnia #dtptitth de tot per tothom i a tota hora.

Música en viu a càrrec d’Alvaro Troncoso

L’Álvaro Troncoso ve a l’Omnia per sorprendre’ns amb la música original de la seva Touch-guitar (Warr guitar), versionant amb un caràcter diferent i sense predre la essència de la música original.

Si els vols escoltar ens acompanyarà el proper 03 d’octubre a partir de les 20:30 a la Innaguració «Sferas y».

No us ho podeu perdre!

Per anar obrint orella 🙂

Alvaro Troncoso, amb la seva touch style guitar

Les grulles del òmnia

La papiroflèxia és l’art de fer objectes amb paper i té milers d’anys; però, la grulla, ha estat ‘inventada’ fa menys d’un segle enrere.

Tot va passar durant la guerra d’Hiroshima, les radicacions de la  bomba atòmica van afectar a una nena anomenada Sadako Sasaki.

Mentre estava a l’hospital, la seva amiga Chizuko li va aconsellar fer grulles de paper, ja que si arribava a les 1 000 podia demanar un desig. Per descomptat, el seu seria curar-se de la malaltia que l’afligia, però també volia que s’acabés la guerra.

La petita no va poder acabar amb l’objectiu, ja que va morir després de fer la número 644, però els seus amics van continuar amb la ‘missió’ que es faria coneguda arreu del món i que simbolitzaria la pau a partir d’aquest moment.

Al Japó es regalen grulles d’Origami per desitjar-li a l’altra persona salut, felicitat, benestar i prosperitat.

Aquest és el meu regal per l’Omnia, molta prosperitat per un projecte nascut amb la il·lusió de compartir de tot, amb tothom i a tota hora.

Anna <3

Esmorzem junts a l’Omnia?

Hey! Tens 2 minuts? Ajuda’ns a crear l’esmorzar ideal i entraràs en el sorteig de dos Brunch per dues persones. La teva opinió és important, OMNIA som tots 😉 Ahh,i si comparteixes ens faràs molt feliços.

L’enquesta està activa des del 19 juny al 19 juriol

Presentació, mente abierta vida plena

Dimecres 19 de Juny a les 19:00

«Una decisión cualquiera, por pequeña que sea, por involuntaria que pueda parecer en ese momento, puede cambiar toda tu vida en apenas segundos.

Eso es lo que le pasó a Manel Saltor cuando, por inesperadas circunstancias, acabó perdiendo el barco que posteriormente se hundiría en aguas africanas con muy pocos supervivientes. A raíz de aquel traumático suceso, acabó realizando un largo retiro a un templo en Tailandia donde estudió filosofía y psicología budista para profundizar en sus enseñanzas y en la meditación.

A través del análisis de esta y de muchas otras vivencias, Mente abierta, vida plena presenta una reflexión sobre la realidad de nuestra existencia mediante las experiencias que Saltor ha ido recopilando durante los últimos veinticinco años y que le han proporcionado una nueva forma de ver la vida y hacerla más plena.»